Amazon Quiz Answers Today – Answer & Win Huawei Y9

0
267

Amazon Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time 8-12 PM, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers – Enjoy More Free Recharge Tricks & Amazon Shopping Offers With Techbetas.com Hello Guys. We are here uploading All The Amazon Quiz Answers. You Can Win Daily Prizes with Amazon Quiz. It Takes Only 5 Questions & You Can Win Prizes worth Rs.1Lac. Amazon Updates Quizzes Daily with New Questions & New Answers. Keep Visiting For More Updates & Amazon Quizzes.Winners of The Amazon Quiz will be announced by the mail from Amazon Looks like the below screenshot.

Today’s Amazon Quiz Details –

Today’s Quiz Title – Win Huawai Y9

Quiz Date – 22 January 2020

How To Play Amazon Quiz & Win Prizes –

1. The Offer is available only on App – Download Amazon App

2. Once You Download The App, log in to Your Account.

3. Now Scroll on the Homepage & See for the Amazon Quiz Banner.

4. Click on The Banner & Proceed to Take the Quiz.

5. Now On Quiz Page Fill the Answers from Answers Section (Added Below)

Amazon Quiz Answers

6. Once You complete the Quiz. If You win you will Get The Prize mail on Your Registered Mail.

6. Once You complete the Quiz. If You win you will Get The Prize mail on Your Registered Mail.

Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Link – Click Here

Amazon Quiz 22 January 2020 Answer & Win Huawei Y9  –

Q1. Janhvi Kapoor is starring in an upcoming biopic based on which Indian Air Force pilot?

Answer  – Gunjan Saxena

Q2. Pravasiya Bharatiya Divas celebrated on 9th January, celebrates the return of which national figure from South Africa to India on 9th January, 1915?

Answer – Mahatma Gandhi

Q3. The flag of which of these nations features the least number of stars?

Answer – Vietnam

Q4. The theme song of which TV series starts with the lines ‘Our whole universe was in a hot, dense state’?

Answer – The Big Bang Theory

Q5. Who has been nominated in both the Best Actress in a Leading Role and the Best Supporting Actress category for this year’s Oscars?

Answer -Scarlett Johansson

Amazon Quiz 20 January 2020 Answer & Win Rs.15000 Amazon Pay Balance  –

Q1. Which city will play host to the 2022 Commonwealth Games (though there is a proposal to stage archery events in India) ?

Answer – Birmingham

Q2 . Which film won the ‘Best Motion picture- drama’ award in the Golden Globe awards 2020?

Answer – 1917

Q3 . The Kolkata port has recently been renamed after which Indian politician?

Answer – Syama Prasad Mukherjee

Q4. The Delhi-Udaipur Express train is named after which famous horse? (Hint: It was ridden by Maharana Pratap in battle and by millions of Indians as a scooter in the 90s)

Answer – Chetak

Q5. Which country recently launched the world’s largest radio telescope ‘Sky Eye’ to hunt for extraterrestrial life?

Answer – China

Amazon Quiz 19 January 2020 Answer & Win Samsung A10S –

Q1. The upcoming movie Panga stars Kangana Ranaut in the role of a national level player of which sport?

Answer – Kabaddi

Q2. TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) from which space agency recently discovered a new habitable exoplanet?

Answer – NASA

Q3. Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Answer – James Bond

Q4. Which country will leave the European Union before 31st January 2020 after a parliament vote in support of the decision?

Answer – Great Britain

Q5. Which Indian state organizes the International Kite Festival every January?

Answer – Gujarat

Amazon Quiz 18 January 2020 Answer & Win Bose Soundsport Headphones –

Q1. What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?

Answer  – Census

Q2. The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Answer  – VLC media player

Q3. Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Answer  – Italy

Q4. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Answer  – Cyclones

Q5. Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Answer  – Oman

Amazon Quiz 17 January 2020 Answer & Win Go Pro 8 –

Q1. Which Famous Person Born On 15th January, Delivered The Iconic ‘I Have A Dream’ Speech At Washington?

Answer: Martin Luther King Jnr

Q2. Utkalika Is The State Emporium Of Which Indian State?

Answer: Odisha

Q3. ‘The Hundred’ Is A Cricket Tournament In England To Be Launched In 2020. What Does The Hundred Refer To?
Answer: Number Of Balls In An Innings

Q4.More Than 1 Billion Animals May Have Been Killed In Wildfires Ravaging Which Country In 2019-20?
Answer: Australia

Q5. Which Of These Popular Animated Series Is Set In The Fictional Town Of Springfield?
Answer: Simpsons

Amazon Quiz 16 January 2020 Answer & WinRs.20000  –

Q1. In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?

Answer – Rohit Sharma

Q2. The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs _____’s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.

Answer- Hume

Q3. From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth and Sydney?

Answer – ATP Cup

Q4. In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?

Answer – Udaybhan Rathod

Q5. In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?

Answer -Mahesh Yogi


Amazon Quiz 15 January 2020 Answer & Win LG W30 Pro –

Q1. The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?

Answer – MANI

Q2. Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?

Answer  – Malala Yousafzai

Q3. The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?

Answer  – Ranbir- Alia

Q4. Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?

Answer  – China

Q5. Who recently announced the Earthshot Environment Prize to motivate creation of new solutions to tackle climate crisis?

Answer – Prince William

Amazon Quiz 14 January 2020 Answer & Win Canon M200 mirrorless camera

Q1. On January 2, 2020, Prakash Parv Was Celebrated As The Birth Anniversary Of Which Sikh Guru?
Answer- Guru Gobind Singh

Q2. David Stern, Who Recently Passed Away Was A Former Commissioner Of Which Famous Sports League? (Hint : Players Like LeBron James, Michael Jordan Played In This League)
Answer- NBA

Q3. For Playing Which Character Did Joaquin Phoenix Win The 2020 Golden Globe Award for Best Actor In A Drama Motion Picture?
Answer – Joker

Q4. Leo Carter Recently Became The 4th In T20 Cricket And 7th Overall To Achieve What Feat? (Hint: Yuvraj Achieved This In 2007)
Answer – Hit 6 Sixes In An Over

Q5.Andaman And Nicobar Islands Recently Commemorated The 76th Anniversary Of The First Flag Hoisting By Whom?
Answer – Netaji Subhas Chandra Bose

Amazon Quiz 12 January 2020 Answer & Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1. Which Organisation Maintains The ‘Stolen Works Of Art Database’?
Answer: INTERPOL

Q2. In 2019, Who Became The First Batsman To Score More Than 20000 International Runs In A Decade?
Answer: Virat Kohli

Q3.Dadasaheb Phalke Award Is India’s Highest Award In Which Of These Sectors?
Answer: Cinema

Q5.Mandu Festival Is Organised By The Tourism Board Of Which Indian State?
Answer: Madhya Pradesh

Q5. Christina Koch Recently Set The Record For The Longest ______ By A Woman. (Fill In The Blank)
Answer: Spaceflight

Amazon Quiz 12 January 2020 Answer & Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1. Swami Vivekanada was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards betterment of the society, in servitude of the poor and needy. He celebrates his birthday today. What is his real name?

Answer – Narendra Nath Datta

Q2.  _______ Day is celebrated in honor of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Answer- National Youth Day

Q3. What is the name of India’s first manned space flight project?

Answer- Gaganyaan

Q4.  Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Answer – Koneru Humpy

Q5. ‘Him Darshan’ Express that was recently launched connects which of the following places to each other?

Answer – Kalka – Shimla

Amazon Quiz 11 January 2020 Answer & Win FiiO X11 Portable music player –

Q1. Using which bank’s credit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?
Answer – SBI

Q2. No Cost EMI can be availed on products above ____ value?
Answer – Rs 3000

Q3. Golden hour deals are exclusive app only deals for you during the Great Indian Sale. When can you avail the Golden hour deals?
Answer – 8 PM -Midnight

Q4. Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?
Answer –  12noon, 18th Jan

Q5. When does the Great Indian Sale start for all customers on Amazon.in??
Answer – 19th Jan

Amazon Quiz 9 January 2020 Answer & Win Rs.10000 Amazon Pay Cash –

Q1. Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Answer – Project Kuiper

Q2. Which upcoming movie starring Ajay Devgan features the Battle of Sinhagad fought in 1670?

Answer – Tanhaji

Q3. How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint: Gangnam style!!)

Answer – Psy

Q4. Which extremely popular video-sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer– Tik Tok

Q5. Phobophobia is the fear of what?

Answer – Phobias

Amazon Quiz 8 January 2020 Answer & Win Samsung M30s –

Q1. The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of Thrones?

Answer  – The Iron Throne

Q2. The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Answer – Mao Zedong

Q3. The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Answer– Shivaji

Q4. – Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro-based food processing sector is the first SEZ in which state?

Answer – Tripura

Q5. – Pakyong Airport is the first airport of which state?

Answer – Sikkim

Amazon Quiz 7 January 2020 Answer & Win Samsonite Suitcase –

Question 1 -This Actor Born On 29th December, Fittingly Bought A House Named ‘Dimple’ From Rajendra Kumar, But Then Renamed It Aashirwad. Name Him.
Answer – Rajesh Khanna
Question 2 – Noor Ahmad Was The Youngest Player To Enter The Auction For The 2020 IPL. Which Country Has He Represented At U19 Level?
Answer – Afghanistan
Question 3 – Nicolas Cage (Hollywood Actor), Eden Hazard (Belgian Footballer And Real Madrid Player), Bipasha Basu(Indian Actress & Model) & Lewis Hamilton(F1 Racer And Current World Champion) Have One The Following Things In Common. What Is It?
Answer – Born On Same Day (Today)
Question 4 – ‘Mr Watson-Come Here- I Want To See You’ Were The First Lines Communicated Through Which Medium? (Hint: Graham Bell Invented This Device)
Answer – Telephone
Question 5 – In Which Of These Sports Did Jitu Rai, Rise To World No.1 In His Category In July 2014?
Answer – Shooting

Amazon Quiz 6 January 2020 Answer & Win Rs.20,000 Amazon Pay  –

Q1. Who recently became the first-ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?

Answer – Kento Momota

Q2. Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Answer – Christmas

Q3. ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Answer – Twinkle Khanna

Q4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Answer – Greta Thunberg

Q5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?

Answer – U2

Amazon Quiz 5 January 2020 Answer & Win Vivo U20 –

Q1 – What role did Hugh Edmeades perform at the ITC Royal Bengal on the 19th of December, 2019?

Answer – IPL Auctioneer

Q2 – Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who is playing the same role in the upcoming movie Dolittle?

Answer – Robert Downey Jr.

Q3 – Time Magazine has recently announced plans to recreate whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?

Answer – Martin Luther King Jr.

Q4 – Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called Chennaithe Detroit of India?

Answer – Chennai

Q5 – Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?

Answer – Odisha

Amazon Quiz 4 January 2020 Answer & Win Noise shots headphone

Q1- December 19th is celebrated as the Liberation day for which the Indian state became independent in 1961?

Answer – Goa

Q2- What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?

Answer – Win after following on

Q3- Sonu Sood, Prakash Raj, and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?

Answer – Dabangg

Q4- The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.

Answer – Brahmaputra

Q5- On 24th December 1986 an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?

Answer – National Consumer Day

Amazon Quiz 3 January 2020 Answer & Win Casio 61 Key Keyboard –

Q1- Eight-year-old Ryan Kaji earned around $26 million in 2019. What is the source of his income?

Answer – Reviewing toys on YouTube

Q2- The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer – Jhumpa Lahiri

Q3- UK’s richest woman Denise Coates is the co-CEO of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!)

Answer – Bet365

Q4- Sunny, who has starred in movies such as Gold and the upcoming Bhangra Paa Le is the brother of which Bollywood star?

Answer – Vicky Kaushal

Q5- December 23rd is observed as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?

Answer – Chaudhary Charan Singh

Amazon Quiz 2 January 2020 Answer & Win Rs.10000 –

Q1. Divya, Akanksha, Pratima and Prashanti Singh are sisters who have represented India in which sport?

Answer – Sports

Q2. How do we better know rapper Dilin Nair?

Answer – Raftaar

Q3. Who recorded his 8th ODI score of 150 or more in a match played at Vishakapatnam?

Answer – Rohit Sharma

Q4. Which choreographer is the director of the upcoming movie Street Dancer 3D?

Answer – Remo d’Souza

Q5. US based Lars Buro has designed ‘Cybunkers’- a garage to accomodate ‘Cybertrucks’ and their owners. Whose products are ‘Cybertrucks’?

Answer – Tesla

——

Amazon Quiz 1 January 2020 Answer & Win Samsung Galaxy M20 –

Q 1- The two players to fetch the highest price at the auction for the 2020 IPL, have both represented which country?

Answer – Australia

Q 2 – Which of these states has a number in its name?

Answer – Chattisgadh

Q3 -What does the first “C” stand for in IRCTC, an Indian Railways subsidiary?

Answer – Catering

Q 4 – Which Indian state observes Sangai Festival every year?

Answer – Manipur

Q 5- Who has been awarded the 2019 International Children’s Peace Prize for her global campaign called ‘School Strike’?

Answer – Greta Thunberg

Amazon Quiz 31 December 2019 Answer & Win Boat Headphones –

Q1.How many coastal states are there in India?

Answer – 9

Q2. In the TV series Friends, who among the lead characters is a paleontologist?

Answer – Ross

Q3. Who has become the first-ever Indian cricketer to play 100 T20 internationals?

Answer – Harmanpreet kaur

Q4. Which of these is found in the largest quantity on earth?

Answer – Water

Q5. 2019 Padma Bhushan awardee Mahashay Dharam Pal Gulati has a business of what product?

Answer – Spices

——

Amazon Quiz 30 December 2019 – Answer & Win Rs.5000 –

Q1. Name The Founder Of ISRO Whose 100th Birthday Was Celebrated This Year.

Answer – Vikram Sarabhai

Q2. The Vijay Hazare Trophy, Also Known As The Ranji One-Day Trophy Is A List A Cricket Tournament In India. Which Team Won The This Trophy In 2019-20 Defeating Tamil Nadu In The Finals?

Answer – Karnataka

Q3. Name The Renowned Naturalist Who Has Been Conferred With The Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament And Development 2019.

Answer – David Attenborough

Q4. Which Of These Food Items Is Named After The Same Vessel In Which It Is Cooked?

Answer – Kadai Chicken

Q5. How Do We Better Know The Duo Vivian Fernandes And Naved Shaikh, Who Have Served As Inspirations For A Popular 2019 Movie?

Answer – Divine And Naezy

Amazon Quiz 29 December 2019 – Answer & Win Vivo U10 –

Q1: In October Who Broke Don Bradman’s Record Of Highest Average In Test Cricket On Home Soil? (His Average Has Reduced Since)
Answer – Rohit Sharma

Q2: Which CEO Topped The List Of Fortune’s Business Person Of The Year 2019?
Answer – Satya Nadella

Q3: What Was Climbed For The Final Time In October 2019 In Australia? (It Has Been Closed For Climbers Since)
Answer – Uluru

Q4: Which Indian Structure Featured In Time’s 2019 List Of 100 Greatest Places In The World?
Answer – Statue Of Unity

Q5: Which Of These Cricketers Led India To Its First World Cup Final In The 21st Century?
Answer – Saurav Ganguly

Amazon Quiz 25 December 2019 – Answer & Win Fii0 X1II Portable Music Player –

Join Telegram Channel | Amazon Quiz Link Update Time: 8.05 AM [ Refresh Page if Answers are not loaded]

Q1. If It Was Malaika Arora Who Featured In The Song ‘Munni Badnaam Hui’, Who Features In The Song ‘Munna Badnaam Hua’?

Answer – Warina Hussain

Q2. Who Among The Following Was Awarded The Bharat Ratna Posthumously?

Answer – Nanaji Deshmukh

Q3. December 22nd Is Celebrated As National Mathematics Day On The Occasion Of Whose Birthday?

Answer – Srinivas Ramanujan

Q4. The Current Duchess Of Sussex Was A Regular On The First Seven Seasons Of Which Of These Shows?

Answer – Suits

Q5. What Is The Value Of The Commemorative Coin Released On Mahatma Gandhi’s 150th Birth Anniversary?

Answer – INR 150

Amazon Quiz 25 December 2019 – Answer & Win ₹15000 Amazon Pay Balance –

Join Telegram Channel | Update Time: 8.05 AM [ Refresh Page if Answers are not loaded]

Q1. Who Recently Became The First Man To Score A Century On Test As Well As ODI Debut?

Answer – Abid Ali

Q2. Panipat Is A City In Which the Present-Day State Of India?

Answer – Haryana

Q3. The Base Color Of The Bank Note Of Which Denomination Is Magenta?

Answer – INR 2000

Q4. A Small Village Called Dhordo In Gujarat Is Currently Hosting Which Famous Festival?

Answer – Ran Utsav

Q5. Which Actor Born On 17th December Was The Producer For The Movie Vicky Donor, Also Winning A National Award For The Same?

Answer – John Abraham

Amazon Quiz 24 December 2019 – Answer & Win Prizes

Join Telegram Channel | Amazon Quiz Link Update Time: 8.05 AM [ Refresh Page if Answers are not loaded]

Q1. According To Google, What Was India’s Most-Searched Term Of 2019?

Answer – Cricket World Cup

Q2. Which 2019 Video Game Revolves Around Various Incidents That Happen In The Fictional Country Of Urzikstan?

Answer – Call Of Duty: Modern Warfare

Q3.The Westernmost Point Of India Falls In Which State?

Answer – Gujrat

Q4. Which Popular Actor Born On 21st December 1963, Played A Negative Role For The First Time In The Movie Shikari In 2000?

Answer – Govinda

Q5.How Do We Better Know Paul David Hewson, Who With His Group Put Up A Memorable Show At The DY Patil Stadium On December 15th, 2019?

(Hint: U2 Performed On 15th December In Mumbai).

Answer – Bono

Amazon Quiz 23 December 2019 – Answer & Win Rs.20000 Amazon Pay Balance

Join Telegram Channel | Update Time: 8.05 AM [ Refresh Page if Answers are not loaded]

Q1. Who Recently Became The First Indian To Play 150 Ranji Matches?

Answer – Wasim Jaffer

Q2. Who Among These Famous Indians Appears On The Forbes 2019 ‘The World’s 100 Most Powerful Women’ List?

Answer – Nirmala Sitharaman

Q3. ‘Mind Master: Winning Lessons From A Champion’s Life’ Is A New Book By Which Famous Indian?

Answer – Viswanathan Anand

Q4. India Celebrated The 550th Birth Anniversary Of Which Religious Figure In 2019?

Answer – Guru Nanak

Q5. In Which Country Was The ‘Shuri Castle’ Located? It Was A UNESCO World Heritage Site That Got Destroyed In A Recent Fire.

Answer – Japan

Amazon Quiz Prize Proof –

Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Terms & Conditions –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here